enjoy intelligent tools

Uitzendsoftware

Dek al je werkprocessen af met onze uitzendsoftware

Een complete workforce management oplossing

Het bij elkaar brengen van vraag en aanbod op het juiste moment: opdrachtgevers vragen de beste kandidaten en kandidaten zijn op zoek naar hun droombaan. Dat is de uitdaging waar je elke dag weer voor staat. Een leuke uitdaging weliswaar, maar wel één die je zo efficiënt en doelgericht mogelijk wilt aangaan. HelloFlex helpt je graag om je dagelijkse werkprocessen en activiteiten steeds slimmer en effectiever uit te voeren.

 

HelloFlex geeft online toegang aan zowel intermediair als de kandidaat en de opdrachtgever. Hiermee heeft eenieder toegang tot dat deel van ons platform dat nodig is.

 

Je werk wordt een stuk makkelijker en leuker met HelloFlex

 

In de basis wil elke professional in de flexbranche hetzelfde: een leuke werkweek waarin zoveel mogelijk resultaten worden geboekt. Maar hoe doe je dat? Met behulp van de HelloFlex tools!

 

Elke HelloFlex tool is gemaakt om jouw werk makkelijker, sneller en efficiënter te maken door handmatige en repeterende taken te automatiseren. Alle tools zijn zeer makkelijk in gebruik, veilig en betrouwbaar, en cloud based zodat je vanaf elke locatie kunt werken.
Werken met HelloFlex bespaart je kostbare tijd die je anders kwijt was aan het opzoeken en invoeren van de juiste data, het opstellen van contracten, het nabellen van kandidaten om de uren aan te leveren en het juist toepassen van de inlenersbeloning. Hierdoor verricht je meer werk op een dag, gaan je resultaten significant omhoog en je foutmarges omlaag.

 

HelloFlex biedt je een intelligente sourcing en workforce management platform welke op maat in te richten is voor jouw specifieke situatie en behoeften. Verspil niet onnodig tijd aan taken die geautomatiseerd kunnen worden, geef meer focus aan andere belangrijke werkzaamheden en creëer zo je eigen definitie van een leuke en productieve werkweek.